Rubbish

Villkor

ÅLDERSGRÄNS
Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att göra beställningar hos oss.

PRODUKTINFORMATION
Rubbish reserverar sig för eventuella tryckfel på denna webbsite. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende, gummit skiljer sig lite i utseende och struktur och eftersom varje produkt är handgjord kan de skilja sig från lite från bilden.

Betalning
BETALNINGSSÄTT
För tillfället erbjuder vi bara betalning via PayPal.

PayPal
Betala tryggt och enkelt via PayPal. Skapa ett konto och lägg till ditt betalkort. PayPal skyddar din information, och du behöver inte ange dina kortuppgifter varje gång du handlar. Helt gratis.

FRAKTKOSTNAD
Fraktfritt för närvarande under en introduktionsperiod.


Leverans
LEVERANSTIDER
Vi skickar din order så fort som möjligt. Alla ordrar som lagts vardagar innan kl 13:00 försöker vi skicka redan samma dag. Normalt är leveranstiden till ditt lokala utlämningsställe 1-3 arbetsdagar. Allt som du kan köpa på vår hemsida, har vi på lager. För att du skall kunna hämta din beställning snabbare rekommenderar vi SMS-avisering. Ange ditt mobiltelefonnummer vid orderläggning så får du Postens avi som ett SMS istället för i brevlådan.

LEVERANSSÄTT
Vi skickar alla våra paket med Posten. Breven får du i brevlådan och paketen levereras till ditt lokala utlämningsställe.
Paketet anländer till ditt lokala utlämningsställe och du meddelas om detta, antingen genom en avi i postlådan, eller genom ett SMS om du valt det vid beställningstillfället. Ditt paket finns att hämta på ditt lokala utlämningsställe i 2 veckor, sedan skickas det tillbaks till oss.
Tänk på att alltid kunna legitimera dig när du ska hämta ut ditt paket.


Byte, retur och reklamation
Du har full retur och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. Alla lappar och etiketter måste sitta kvar samt returnera även varans originalförpackning. Retur- och bytesrätten gäller inte mått- och specialbeställningar.
Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden.
Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expediterat fel vara återbetalar vi dig returfrakten. OBS! Vi återbetalar ej den ursprungliga fraktkostnaden.
Alla varor som skickas tillbaka, måste vara väl emballerade och packade i påse eller kartong. Tejp eller adresskort får aldrig förekomma direkt på varan. Du ansvarar för varan till dess att vi mottagit den.
Vid byte, retur eller reklamation tillämpar vi Konsumentverkets regler för e-handel (Konsumentköplagen).

REKLAMATION
Mejla till info@rubbish.se så snart du upptäckt felet så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

ÅTERBETALNING
Beroende på hur du har betalat dina produkter, betalar vi tillbaks dina pengar på olika sätt (vid retur, byte och reklamation).
Om du betalat med bankkort/betalkort så återför vi pengarna till ditt konto. Återbetalningen kommer att synas på ditt kontoutdrag inom ett par dagar från det att vi gjort återbetalningen.
© Rubbish - reused rubber 2013